Ambalaža za pakovanje hleba i peciva

Ambalaža za pakovanje hleba i peciva

Papirna ambalaža je jdna od najzastupljenijih za pakovanje namirnica i hrane. Na tržistu prehrambenih proizvoda, papirna ambalaža je izbor kada je u pitanju mesarska i pekarska delatnost, a ništa manje se ne koristi ni u ugostiteljstvu.
Bilo da birate papirne kese sa ručkom ili papirne kese bez ručke, znate da ste odabrali pravu ambalažu za svoj proizvod. Nije svejedno u čemu ćete nositi hranu i namirnice, zato biramo materijale i mislimo ekološki. Trudimo se i doprinosimo zdravoj čovekovoj okoliki, štitimo prirodu tako da pored transparentog i brendiranog izgleda Vaše kese, stavljamo akcenat na kvalitet materijala.

Kompanija ATL-CO doo se bavi proizvodnjom i prodajom Ambalaže za pakovanje hleba i peciva i to:
1.Natron kese
2.Papirna kesa sa celofanskim prozorom za pakovanje hleba i peciva

Papirne kesice proizvodimo od 40 gr prvoklasnog papira braon ili bele boje, štampom sa raster valjcima, koji nam omogućavaju vrhunsku štampu u flexo tehnici do tri boje u jednom prolazu.
Imamo vrhunski kvalitet proizvoda kao i štampe sa velikim asortimanom dimenzija kesica kako u braon tako i u beloj boji natrona.

Papirne kesice proizvodimo u različitim dimenzijama, prema nameni potrošača.
Ambalaža koja čuva svežinu i prilagođena je Vašim željama.

Pogledajte i ostale naše PROIZVODE i nadjite im primenu. Ako imate svoj biznis i jednostavno želite da Vaš brend ”nose” Vaši klijenti, puneći je različitim dragocenim sadržajem, POZOVITE NAS i uverite se u kvalitet.
Primena papirne kese je odličan izbor i za Vas.
ATL-CO – SPAKUJMO ZDRAVO